Coaching

Wat is voor jou belangrijk in je leven? En lukt het je om daar tijd en aandacht aan te besteden?

Carla Maria Verwer biedt coaching vanuit een narratieve benadering. In de narratieve benadering gaat de aandacht uit naar de betekenis die je toekent aan de verschillende aspecten van en rollen in je leven.  We staan stil bij wat kostbaar voor je is, waar je aandacht naar toe gaat en waar er meer ruimte zou kunnen zijn en waar je meer speelruimte zou willen.

Vanuit een narratief perspectief, met praktische werkvormen en – als het zo uit komt – met behulp van evidence based modellen  staan we stil bij wie je bent, waar je naar toe wilt en welke stappen je kunt zetten of laten om dat vorm te geven. Er is ruimte om te experimenten met (nieuw) gedrag om (verder) op pad te gaan en gestelde doelen te bereiken. Misschien werk je geruime tijd bij een organisatie en vraag je je af wat voor jou passende volgende stappen zijn.  Of misschien vind je het lastig een voor jou prettige balans tussen werk en privé te vinden. Of ben je net de 40 gepasseerd, ervaar je ‘is dit het nou’ en weet je niet wat je daar nou mee moet. De schepen achter je verbranden of in gesprek gaan. Ik zou om te beginnen voor dat laatste kiezen…

Carla Maria Verwer kan daarbij je klankbord zijn. Er is altijd aandacht voor persoonlijke kwaliteiten, waarden en overtuigingen en voor de context waarbinnen je werkt en leeft. “Ik werk op een lichtvoetige manier. Omdat ik er van uitga dat er dan als vanzelf ruimte ontstaat om de dingen die van belang zijn te verkennen.  Technieken en modellen waar ik in getraind ben en graag mee werk: Jung Type index, Krachtgericht Coachen, Narratieve Therapie, Voice Dialogue en Transactionele Analyse.”

Als je op zoek bent naar ondersteuning, naar een klankbord, om de stappen te maken die voor jou nu van belang zijn, neem dan eens contact op voor een vrijblijvend (intake) gesprek.

“Carla is a great coach in personal effectiveness and self-awareness, her way of working is so natural and simple that everyone can easily make a connection with. She is inspiring and energetic, has very careful eyes to see peoples’s hidden side and to help them get aware of that. Thanks Carla for the insight you offered me!” Elham Semsar Kazerooni – Senior Design Engineer at AMSL

Carla Maria Verwer is aangesloten bij de Nederlandse orde van Beroepscoaches en ik ben CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) geregistreerd docent waardoor trajecten voor onderwijsinstellingen vrij zijn van BTW.